Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού με το Φεστιβάλ Αθηνών
Τουριστική πολιτική

Συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού με το Φεστιβάλ Αθηνών

Εγκαινιάζεται μια νέα συστηματική συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών, με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και την προσέλκυση ξένων επισκεπτών που θα έρχονται στη χώρα μας για να παρακολουθούν τις παραστάσεις του.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με τον διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών κ. Γιώργο Λούκο, με σκοπό το συντονισμό των ενεργειών τους για τη στήριξη του Φεστιβάλ και μέσω αυτού την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Φεστιβάλ Αθηνών, με στόχο την προβολή του προγράμματος του Ελληνικού Φεστιβάλ μέσα από το διεθνές δίκτυο του ΕΟΤ, καθώς και με τη φιλοξενία στην Ελλάδα ξένων δημοσιογράφων.

Παράλληλα, το Υπουργείο Τουρισμού συμφώνησε να συμμετάσχει στις προσπάθειες για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων της χώρας, όπου οργανώνονται μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Σε δηλώσεις της, η κα Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι με αυτή τη συνάντηση εγκαινιάζεται μια νέα συστηματική συνεργασία που θα ωφελήσει τόσο το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ όσο και το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών. Στόχος είναι η περαιτέρω ανάδειξη του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και η προσέλκυση ξένων επισκεπτών που θα έρχονται στη χώρα μας για να παρακολουθούν τις παραστάσεις του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024