Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣΥΡΙΖΑ: 'Eξαγγελίες παραμένουν τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων λόγω Thomas Cook'
Τουριστική πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: 'Eξαγγελίες παραμένουν τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων λόγω Thomas Cook'

Συνάντηση της τομεάρχη Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κας Κ. Νοτοπούλου με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού (Π.Ο.Ε.Ε.Τ.), κ. Γεώργιο Χότζογλου, είχε χθες, 17 Οκτωβρίου, η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κα Κατερίνα Νοτοπούλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο  βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας και ο συντονιστής Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Αρανίτης.

Η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσε, “για ακόμη μια φορά”, την έλλειψη υιοθέτησης, από την κυβέρνηση της Ν.Δ., μέτρων προστασίας των εργαζομένων από την κατάρρευση του τουριστικού ομίλου Thomas Cook. Μέτρα τα οποία όπως υπογράμμισε παραμένουν εξαγγελίες.

Ακόμη συζητήθηκαν οι “σαρωτικές αλλαγές” που επιχειρούνται ευρύτερα στον τομέα των εργασιακών δικαιωμάτων και ειδικότερα στον τομέα του επισιτισμού τουρισμού και αποσκοπούν στην κατάργηση της επέκτασης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, στη κατάλυση των μισθολογικών και ασφαλιστικών κεκτημένων, και στη δημιουργία εργασιακού περιβάλλοντος “εχθρικού προς τον εργαζόμενο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024