Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΥΡΙΖΑ: 'Οι εργαζόμενοι σε τουρισμό-επισιτισμό να μπορέσουν να κάνουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου κοντά στην εργασία τους'
Τουρισμός και απασχόληση

ΣΥΡΙΖΑ: 'Οι εργαζόμενοι σε τουρισμό-επισιτισμό να μπορέσουν να κάνουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου κοντά στην εργασία τους'

Κοινή δήλωση των κ.κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, Κατερίνας Νοτοπούλου και Ανδρέα Ξανθού, τομεαρχών Εργασίας, Τουρισμού και Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Να προβλεφθεί για τους εργαζομένους στον τουρισμό-επισιτισμό και όλους τους εποχικά εργαζόμενους ή επαγγελματίες, η δυνατότητα πραγματοποίησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου κοντά στον τόπο εργασίας τους, ζητούν οι τομεάρχες Εργασίας, Τουρισμού και Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ.κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλο, Κατερίνα Νοτοπούλου και Ανδρέας Ξανθός, αντίστοιχα.

“Με το άνοιγμα του τουρισμού και της εστίασης χιλιάδες εργαζόμενοι θα μετακινηθούν στα νησιά και στις τουριστικές περιοχές μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, χωρίς τη δυνατότητα να επιστρέψουν για να πραγματοποιήσουν την επαναληπτική δόση του εμβολίου στο ίδιο εμβολιαστικό κέντρο. Επειδή οι περισσότεροι ανήκουν στις νεότερες ηλικιακές ομάδες, για τις οποίες τώρα ξεκίνησε ο εμβολιασμός τους, η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να προβλέψει και να εξασφαλίσει τη δυνατότητα των εργαζομένων και των επαγγελματιών στον τουρισμό – επισιτισμό και σε άλλες εποχικές δραστηριότητες, να πραγματοποιήσουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου σε εμβολιαστικά κέντρα κοντά στον τόπο εργασίας τους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024