Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσκεψη Νομαρχών για την κατασκευή αυτοκινητοδρομίου στο νομό Θεσσαλονίκης

Σύσκεψη Νομαρχών για την κατασκευή αυτοκινητοδρομίου στο νομό Θεσσαλονίκης

Παμμακεδονική διάσταση φαίνεται να λαμβάνει η πρωτοβουλία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την κατασκευή Αυτοκινητοδρομίου στο Νομό Θεσσαλονίκης. Οι νομάρχες πέντε όμορων νομών, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίςκαι Χαλκιδικής, […]

Παμμακεδονική διάσταση φαίνεται να λαμβάνει η πρωτοβουλία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την κατασκευή Αυτοκινητοδρομίου στο Νομό Θεσσαλονίκης. Οι νομάρχες πέντε όμορων νομών, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς<...>και Χαλκιδικής, κατέθεσαν τη συναίνεσή τους και υπογράμμισαν τη συμπαράστασή τους προς τον κ. Ψωμιάδη για τη διεκδίκηση της πίστας Formula 1, σε συνάντηση που είχαν χτες στη Θεσσαλονίκη.

“Για πρώτη φορά”, τόνισε ο κ. Ψωμιάδης στη διάρκεια της συνάντησης “οι νομάρχες έξι νομών της Μακεδονίας ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη διεκδίκηση του μεγαλύτερου τουριστικού αναπτυξιακού έργου της ευρύτερης περιοχής”. “Η παρουσία των συναδέλφων μου από τους γειτονικούς νομούς σφραγίζει την αποφασιστικότητά μας για τη διεκδίκηση του έργου και διαμορφώνει την Παμμακεδονική διάσταση της προτάσεώς μας”.

“Η πρότασή μας”, κατέληξε, “είναι υπόθεση όλων των φορέων της Μακεδονίας και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας”. “Σε συνεργασία με τους νομάρχες θα συντάξουμε σχέδιο-πρόταση το οποίο θα προβλέπει την τουριστική τόνωση όσο το δυνατό περισσότερων περιοχών της Μακεδονίας, γιατί όχι και της Θράκης”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024