Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσκεψη Πετραλιά με διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου και του Ε.Ο.Τ.

Σύσκεψη Πετραλιά με διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου και του Ε.Ο.Τ.

Ο συντονισμός δράσεων στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης συζητήθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χτες, Τρίτη 28 Μαρτίου 2006, υπό την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με την συμμετοχή όλων…

Ο συντονισμός δράσεων στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης συζητήθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης<...>που πραγματοποιήθηκε χτες, Τρίτη 28 Μαρτίου 2006, υπό την Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με την συμμετοχή όλων των Γενικών Διευθυντών και Διευθυντών του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ..

Η κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά έδωσε σαφείς κατευθύνσεις, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενόψει της τουριστικής περιόδου, για τη διασφάλιση και αναβάθμιση της ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών, καθώς και την εξυπηρέτηση των τουριστών.

Κατά την σύσκεψη εξετάστηκε το πλέγμα δράσεων σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με την προβολή της χώρας μας και την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος όπως η διαφήμιση, η στελέχωση των γραφείων τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το πρόγραμμα νέων επενδύσεων, καθώς και η δρομολόγηση των σχεδίων νόμου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των νέων μορφών τουρισμού.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2006, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΤΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024