Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού για διακοπή λειτουργίας του Labirint
Τουριστική πολιτική

Σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού για διακοπή λειτουργίας του Labirint

Σε χθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού συζητήθηκαν οι νέες εξελίξεις που υπάρχουν από τη διακοπή λειτουργίας του ρωσικού τουριστικού πρακτορείου Labirint, καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Υπουργείο Τουρισμού, με θέμα το συντονισμό των ενεργειών σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του ρωσικού τουριστικού πρακτορείου Labirint.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Παναγιώτης Μίχαλος, ο γενικός γρμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι νέες εξελίξεις που υπάρχουν, καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν.

Μετά τη συνάντηση η υπουργός Τουρισμού δήλωσε: “Το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ, πάντα σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και τις διπλωματικές αρχές μας στη Μόσχα, διαχειρίζονται με υπευθυνότητα το θέμα που έχει προκύψει με το ρωσικό τουριστικό γραφείο.

Στην υπόθεση αυτή σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η ελληνική τουριστική αγορά, διασφαλίζοντας μέχρι στιγμής τη διαμονή των τουριστών αλλά και τις ροές επιστροφής τους.

Η Ρωσία ήταν και είναι για την Ελλάδα μια ιδιαίτερα σημαντική τουριστική αγορά με άριστες διμερείς σχέσεις. Ο ελληνικός τουρισμός και σε αυτή την περίπτωση, επιδεικνύει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ωριμότητας που τον διακρίνει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024