Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα μέλη του Δικτύου Βεργίνα στηρίζουν και το ΤΣΕΑΑ Ημαθίας

Τα μέλη του Δικτύου Βεργίνα στηρίζουν και το ΤΣΕΑΑ Ημαθίας

Τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009, οι ιδρυτικοί εταίροι, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τα μέλη του Γεωγραφικού Δικτύου Ποιότητας Βεργίνα, κατά την καθιερωμένη συνάντησή τους συναποφάσισαν να στηρίζουν τον Τοπικό Σύνδεσμο […]

Τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009, οι ιδρυτικοί εταίροι, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τα μέλη του Γεωγραφικού Δικτύου Ποιότητας<...> Βεργίνα, κατά την καθιερωμένη συνάντησή τους συναποφάσισαν να στηρίζουν τον Τοπικό Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης Ημαθίας, που έχει τον διακριτικό τίτλο «ΤΣΕΑΑ ΗΜΑΘΙΑΣ», όσο το επιτρέπουν οι δομές του ΤΣΕΑΑ.

Οι εταίροι του Γεωγραφικού Δικτύου Ποιότητας Βεργίνα, πολλοί από τους οποίους είναι και ιδρυτικά μέλη του ΤΣΕΑΑ Ημαθίας, συνεκτίμησαν τη δυναμική του ΤΣΕΑΑ, αλλά και την ανάγκη στήριξης του συλλογικού φορέα σωματειακού τύπου, που καλύπτει όλο το νομό Ημαθίας, υπό μορφή Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας, το ΤΣΕΑΑ.

Aλλωστε επισημάνθηκε ότι, ανάμεσα στους σκοπούς του ΤΣΕΑΑ είναι η δημιουργία δικτύων μεταξύ των επιχειρήσεων, όπως το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ, ενώ ανάμεσα στους στόχους του ΤΣΕΑΑ είναι η προώθηση τοπικών συνεργασιών και η συνεργασία για εφαρμογή της ποιοτικής αναβάθμισης των επαγγελματικών κλάδων στους οποίους τα μέλη δραστηριοποιούνται.

Το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ προσκαλεί για ενημέρωση όλους τους συμπολίτες την Δευτέρα, 12 Οκτ 2009, στις 20.00, στην Βεργίνα. Στο Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ, εκτός από τους αρχικούς ιδρυτές-εταίρους, έχει προβλεφθεί να υπάρξει στενή συνεργασία με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και να εξασφαλισθεί η πολύ καλή συμμετοχή και ενημέρωση των μελών του. Στο Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ συμμετέχουν επιχειρηματίες ειδικών μορφών τουρισμού, μεταποιητές και αγρότες, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει (μετά την συνάντηση στο Κτήμα Σακαλή) να προσανατολισθούν στις αποφασισθείσες επτά (7) ομάδες κριτηρίων ποιότητας (Συνεργασίας, Αρχιτεκτονικής, Εξοπλισμού, Υπηρεσιών, Γαστρονομίας, Περιβάλλοντος & Πολιτιστικών).

Η αντιπρόεδρος του Δικτύου ΒΕΡΓΙΝΑ κα Πέλυ Μαργαρίτου επεσήμανε ότι: Τα Δίκτυα, όπως το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ και τα Τοπικά Σύμφωνα, όπως ο Τοπικός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης-ΤΣΕΑΑ Ημαθίας με έμφαση στην ποιότητα, και με αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες με ταυτότητα, είναι οι απαραίτητες καινούργιες δομές υποστήριξης της Τοπικής Ανάπτυξης.

Επίσης ενημερώθηκαν όλοι για την Γιορτή τοπικής ανάπτυξης ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ (Αττική, 11-14/9/2009), για την 4η Έκθεση Εναλλ. Τουρισμού & Τοπ. Προϊόντων (Φλώρινα, 11-14/9/2009) και για την προσεχή συμμετοχή στην Διεθνή Ημέρα Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ουγγαρία (Βουδαπέστη, 19/9/09), καθώς και για προσεχείς εκδηλώσεις, όπως η Έκθεση Εκπαιδευτικών Προορισμών (Ζάππειο, 16-28/10/2009), το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικών Συμφώνων Ποιότητας, Δικτύων Επιχειρήσεων & Αγροτουρισμού (20-21/10/2009), ενώ θα εξετασθεί η συμμετοχή στο συνέδριο Τουριστικών Προορισμών IMIC 2010 (Αθήνα, 10-11/2/09) και στην 3η ActiveTrip (Πάτρα, 26-28/2/10) για ειδικές μορφές τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024