Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα ολυμπιακά έργα θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού

Τα ολυμπιακά έργα θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού

Αντιπροσωπευτικό έργο της νέας αντίληψης για την ανάπτυξη του τόπου μας, αποτελεί το Ολυμπιακό έργο της νέας Μαρίνας Φαλήρου, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης…

Αντιπροσωπευτικό έργο της νέας αντίληψης για την ανάπτυξη του τόπου μας, αποτελεί το Ολυμπιακό έργο της<...> νέας Μαρίνας Φαλήρου, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημ. Αβραμόπουλου.

Ο κ. Αβραμόπουλος αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων της νέας Μαρίνας Φαλήρου, που πραγματοποιήθηκε χθες τόνισε ότι “Η αναπτυξιακή πολιτική για τον τουρισμό απαιτεί να στηρίζεται σε τρεις πυλώνες. Τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την ανάπτυξη”. Όσο για το έργο, ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι θα συμβάλλει καθοριστικά, μαζί με άλλα παρόμοια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα, στο να αναπτυχθεί δυναμικά ο ελληνικός τουρισμός και να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα του διεθνούς ανταγωνισμού.

Ακόμα, ο υπουργός πρόσθεσε το γεγονός ότι η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος εκτελεί μια σειρά από σχεδιασμούς, που θέλουν τέτοια έργα να πραγματοποιούνται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, ώστε με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων ο τουρισμός να ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, μέσω και της παράλληλης αξιοποίησης του μεταολυμπιακού τοπίου.

Τελειώνοντας ο κ.Αβραμόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον κάθε Έλληνα πολίτη που με το υστέρημα του χρηματοδοτεί αυτά τα τεράστια έργα και θέλησε να δώσει τα συγχαρητήρια του σε όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο θα μας αποφέρει μεγάλα κέρδη στο μέλλον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024