Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤαξίδι της Ό. Κεφαλογιάννη σε ΗΠΑ – Καναδά για την προσέλκυση τουριστών
Υπουργείο Τουρισμού

Ταξίδι της Ό. Κεφαλογιάννη σε ΗΠΑ – Καναδά για την προσέλκυση τουριστών

Η υπουργός Τουρισμού, κατά τη διάρκεια των επαφών της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, θα παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας στον τουριστικό τομέα και θα καλέσει τους ομογενείς, αλλά και τους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Για τις ΗΠΑ και τον Καναδά αναχωρεί την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013, η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την τουριστική προβολή της Ελλάδας στη μεγάλη αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Η υπουργός Τουρισμού την Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της ελληνικής ομογένειας.
 
Στο διάστημα της παραμονής της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η κα Κεφαλογιάννη θα έχει σειρά επαφών με παράγοντες της ομογένειας και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων μεγάλων Tour Operator. Παράλληλα, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στους New York Times και στη Wall Street Journal, σε μεγάλα τουριστικά περιοδικά και στα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και CNBC.

Την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουνίου θα μεταβεί στο Τορόντο και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στην ετήσια εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικής Παράδοσης (HHF). Το εν λόγω Ίδρυμα είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προάγει τον ελληνικό πολιτισμό στον Καναδά.

Η υπουργός Τουρισμού κατά τη διάρκεια των επαφών της στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα αναλύσει τη βελτίωση του οικονομικού και πολιτικού κλίματος στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας στον τουριστικό τομέα και θα καλέσει τους ομογενείς, αλλά και τους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024