Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤέλος στη διαδικασία ταυτοπροσωπίας κατά την έναρξη των ναυλώσεων σκαφών
Θαλάσσιος τουρισμός

Τέλος στη διαδικασία ταυτοπροσωπίας κατά την έναρξη των ναυλώσεων σκαφών

Με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, τίθεται τέλος στη διαδικασία ταυτοπροσωπίας κατά την έναρξη των ναυλώσεων, η οποία δημιούργησε τεράστια προβλήματα κυρίως στη Λευκάδα και στην Κέρκυρα.

Χθες, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π.) αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Πάρι Λουτριώτη, το γενικό γραμματέα κ. Ιωάννη Κουρούνη, συναντήθηκε με τον νέο υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του ΣΙΤΕΣΑΠ ανέπτυξαν τις θέσεις του Συνδέσμου για το θαλάσσιο τουρισμό και έθεσαν τα προβλήματα, τα οποία θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν. Με χαρά δέχθηκαν την ανακοίνωση εκ μέρους του υπουργού ότι με πρόσφατη απόφαση θέτει τέλος στη διαδικασία ταυτοπροσωπίας κατά την έναρξη των ναυλώσεων, η οποία δημιούργησε τεράστια προβλήματα κυρίως στη Λευκάδα και στην Κέρκυρα. Ο κ. Βαρβιτσιώτης επίσης δήλωσε ότι σύντομα θα δοθεί προς διαβούλευση νέο σχέδιο νόμου για το θαλάσσιο τουρισμό με έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022
22/11/2022
21/11/2022