Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘα συνεχίζω τις επισκέψεις μου στην ελληνική περιφέρεια δηλώνει ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Θα συνεχίζω τις επισκέψεις μου στην ελληνική περιφέρεια δηλώνει ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Μετά τη διήμερη επίσκεψη του στις Κυκλάδες (Σύρο – Μύκονο -Νάξο – Πάρο – Αντίπαρο), που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεών του σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενημερώθηκε για την πορεία της τουριστικής κίνησης…

Μετά τη διήμερη επίσκεψη του στις Κυκλάδες (Σύρο – Μύκονο -Νάξο – Πάρο – Αντίπαρο), που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο<...> των ενημερωτικών επισκέψεών του σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενημερώθηκε για την πορεία της τουριστικής κίνησης και για τα προβλήματα, που απασχολούν τους φορείς του τουρισμού, σημειώνοντας συμπληρωματικά ότι “αυτές οι επισκέψεις στην ελληνική περιφέρεια, που ξεκίνησαν πριν από 3 μήνες θα συνεχιστούν, ώστε να αποκτήσω μια συνολική εικόνα της επικρατούσας κατάστασης στον τουρισμό”.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στις Κυκλάδες ο Υπουργός Τουρισμού δήλωσε ότι “σκοπός του υπουργείου μέσω αυτής της αποστολής, ήταν να έρθει σε άμεση επαφή με όλους τους παράγοντες που διαμορφώνουν την πολιτική για τον τουρισμό, σε αυτή την ευαίσθητη τουριστικά περιοχή της πατρίδας μας. Σε συνεργασία με την Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση και με τους άλλους θεσμικούς φορείς, το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης έχει ξεκινήσει έναν ανοικτό δημόσιο διάλογο, ο οποίος θα το βοηθήσει να πληροφορηθεί πως έχουν τα πράγματα, συγχρόνως όμως θα φροντίσει να πληροφορήσει κιόλας όλους όσους ασχολούνται με τον τουρισμό, για τη νέα στρατηγική, τη νέα πολιτική και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης”.

Τέλος, σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την παρούσα κατάσταση γραφειοκρατίας και της έλλειψης προβολής και υποδομών, ο κ. Αβραμόπουλος αναγνώρισε ότι όλες αποτελούν αιτίες της κακοδαιμονίας του ελληνικού συστήματος. Επί του θέματος ο υπουργός είπε ότι “η γραφειοκρατία είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος, αλλά είμαστε όμως αποφασισμένοι να την χτυπήσουμε αλύπητα, πάντοτε στο όνομα του σεβασμού προς τον πολίτη, αλλά και με πλήρη εφαρμογή των νέων συστημάτων διαχείρισης του δημόσιου τομέα, που θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα κάνουν την Ελλάδα φιλική και φιλόξενη στον διεθνή και εσωτερικό επενδυτικό τομέα.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024