Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘετικά τα μηνύματα για τα Ιόνια νησιά από Σλοβακία και Φιλανδία
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Θετικά τα μηνύματα για τα Ιόνια νησιά από Σλοβακία και Φιλανδία

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο αναφορικά με τις κρατήσεις» είναι το μήνυμα από την έκθεση της Σλοβακίας, `Slovakia Tour`, που πραγματοποιήθηκε στην Μπρατισλάβα. Οι Σλοβάκοι επιλέγουν διάρκεια στις διακοπές τους και συγκαταλέγονται σε αυτούς με τις περισσότερες μέρες διαμονής στους προορισμούς τους…

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο αναφορικά με τις κρατήσεις» είναι το μήνυμα από την έκθεση της Σλοβακίας, `Slovakia Tour`, που πραγματοποιήθηκε στην Μπρατισλάβα. Οι Σλοβάκοι επιλέγουν διάρκεια<...>στις διακοπές τους και συγκαταλέγονται σε αυτούς με τις περισσότερες μέρες διαμονής στους προορισμούς τους, ενώ η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στους αγαπημένους προορισμούς τους.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης ήταν μεγάλη και σε αυτήν διαφάνηκε η αναγνωρισιμότητα των Ιονίων Νησιών. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στο περίπτερο του ΕΟΤ με δικό της stand, όπου φιλοξενήθηκαν και οι τέσσερις νομοί. Την ευθύνη του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ.

Έκθεση ΜΑΤΚΑ 2008

Σημαντικές συναντήσεις με tour-operators και ταξιδιωτικά γραφεία που ενδιαφέρονται για τα Ιόνια νησιά πραγματοποίησε ο Νομάρχης Κεφαλονιάς κ. Δ. Γεωργάτος, στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης `ΜΑΤΚΑ 2008`, που πραγματοποιήθηκε από 17 – 20 Ιανουαρίου 2008 στο Ελσίνκι της Φιλανδίας.

Ο κ. Οsmo Savolainen, ένας έμπειρος επαγγελματίας στον τομέα των τουριστικών γραφείων, υποστηρίζει ότι η Ελλάδα είναι ένα κλασικό φαβορί των Φιλανδών ήδη τα τελευταία 20 χρόνια, αφού όπως είπε “σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία είναι εύκολο να πουλάς δύο χώρες στους Φιλανδούς: Την ‘Ελλάδα και την Ταϋλάνδη”. “Οι κρατήσεις για το Ιόνιο πάνε καλά” διαβεβαίωσε από την άλλη και η διευθύντρια δημόσιων σχέσεων κα Anu-Eveliina Mattila, από το γραφείο Finnmatkat. Και πρόσθεσε: “Για την Κεφαλονιά για το 2008, τα πακέτα διακοπών είναι ήδη πουλημένα μέχρι 70%. Καλά πηγαίνει και η Ρόδος κι η Κρήτη”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024