Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΘετικές οι εντυπώσεις του HAPCO από την 1η Greek Tourism Expo
Εκθέσεις

Θετικές οι εντυπώσεις του HAPCO από την 1η Greek Tourism Expo

O HAPCO συμμετείχε στην έκθεση με τις εταιρείες AFEA S.A. Travel & Congress Services, La Greca D.M.C., ELIT language services, WE MAG, eventora και Davaris Creative ως συνεκθέτες.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO στήριξε με τη συμμετοχή του την έκθεση Greek Tourism Expo, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo υπό τη διοργάνωση της εταιρείας Leaderexpo.

“Παρά τις αδυναμίες της διοργάνωσης, που δικαιολογήθηκαν από το σύνολο των συμμετεχόντων (εκθετών και επισκεπτών) για πρώτη φορά, η ανάγκη ύπαρξης μιας τουριστικής έκθεσης στην Αθήνα ήταν τόσο μεγάλη, που ώθησε τους περισσότερους να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρώτο αυτό εγχείρημα”, επισημαίνει ο HAPCO. “Οι εντυπώσεις που άφησε καταληκτικά η έκθεση κρίθηκαν θετικές, γεγονός στο οποίο συνέβαλαν καταλυτικά τόσο το επιτυχημένο κατ’ομολογίαν πρόγραμμα Hosted Buyers, όσο και το αναμφισβήτητα ενδιαφέρον συνέδριο digi.travel που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά (5-6 Δεκεμβρίου 2014)”.

O HAPCO συμμετείχε στην έκθεση με τις εταιρείες AFEA S.A. Travel & Congress Services, La Greca D.M.C., ELIT language services, WE MAG, eventora και Davaris Creative ως συνεκθέτες, ενώ η κατασκευή του περιπτέρου του ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας-μέλους Vision. Εκπρόσωποι του Συνδέσμου ήταν η υπεύθυνη Επικοινωνίας, κα Δώρα Σγάρτσου και το μέλος Δ.Σ. του HAPCO, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024