Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘετική ανταπόκριση στην ομιλία του Γ. Παπανδρέου στη Γ.Σ του ΣΕΤΕ από τους τουριστικούς φορείς
Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού είναι προς τη σωστή κατεύθυνση

Θετική ανταπόκριση στην ομιλία του Γ. Παπανδρέου στη Γ.Σ του ΣΕΤΕ από τους τουριστικούς φορείς

Την ικανοποίηση τους για την ανάδειξη του τουρισμού στην κορυφή της αναπτυξιακής πυραμίδας της χώρας, διά στόματος του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΤΕ εξέφρασαν σε δηλώσεις τους στο ΑΠΕ/ΜΠΕ φορείς του ελληνικού τουρισμού και πλέον αναμένουν την υλοποίηση τους προς…

Την ικανοποίησή τους για την ανάδειξη του τουρισμού στην κορυφή της αναπτυξιακής πυραμίδας της χώρας, διά στόματος του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από<...> το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΤΕ εξέφρασαν σε δηλώσεις τους στο ΑΠΕ/ΜΠΕ φορείς του ελληνικού τουρισμού και πλέον αναμένουν την υλοποίησή τους προς όφελος της χώρας, όπως σημειώνουν.

Ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), κ. Γιάννης Ρέτσος, υπογράμμισε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός για δεύτερη συνεχή χρονιά σημειώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κλάδου στην ελληνική οικονομία ζητώντας την άμεση εξειδίκευση των μέτρων προκειμένου να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης τους. Και ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Γιώργος Τελώνης εκφράζει την ικανοποίησή του για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Πολύ θετική εξέλιξη για τον κ. Τελώνη είναι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και καλεί την κυβέρνηση να γίνει αυτή χωρίς διακρίσεις. Ανοικτό ζήτημα για το σύνδεσμο είναι η επέκταση του μέτρου της μείωσης του ΦΠΑ και στις υπόλοιπες τουριστικές υπηρεσίες, πέραν των ξενοδοχειακών.

Από την άλλη μεριά, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου και μέλος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, αφού σημειώνει ότι είναι θετικό το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει το ρόλο του τουρισμού στην ελληνική οικονομία, ωστόσο τονίζει ότι από τις εξαγγελίες μέχρι την πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Τέλος, ο πρόεδρος της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) κ. Μάριος Τριβυζάς σημειώνει ότι στην ομιλία του υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου, δεν έγινε καμία αναφορά από τον Πρωθυπουργό για το θέμα των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων που είναι κλειστά σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, ελλείψει πόρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024