Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην καθυστέρηση έκδοσης διαβατηρίων νέου τύπου από τα Προξενεία καταγγέλλει ο Κουβέλης
Βουλευτής Β` Αθηνών ΣΥΝ

Την καθυστέρηση έκδοσης διαβατηρίων νέου τύπου από τα Προξενεία καταγγέλλει ο Κουβέλης

Την παρουσίαση προβλήματος στην υλοποίηση της απόφασης για την έκδοση διαβατηρίων νέου τύπου επεσήμανε χτες στη Βουλή, με ερώτηση του προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης ο βουλευτής Β` Αθηνών του Συνασπισμού…

Την παρουσίαση προβλήματος στην υλοποίηση της απόφασης για την έκδοση διαβατηρίων νέου τύπου επεσήμανε χτες στη Βουλή, με ερώτηση του προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης ο βουλευτής Β` Αθηνών του Συνασπισμού,<...>κ. Φώτης Κουβέλης, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι τα Προξενεία για αντικειμενικούς λόγους αδυνατούν να προβούν στην άμεση έκδοση διαβατηρίων νέου τύπου, αφού η διαδικασία διαρκεί μέχρι και 5 μήνες, με αποτέλεσμα οι Έλληνες κάτοικοι του εξωτερικού να ταλαιπωρούνται.

Επειδή η κατάσταση αυτή δημιουργεί προβλήματα στους κατοίκους εξωτερικού με τις εκεί τοπικές αρχές και δεν επιτρέπει τη μετακίνηση των Ελλήνων προς την Ελλάδα ο κ. Κουβέλης ζήτησε να ενημερωθεί από τους αρμόδιους υπουργούς “ποιά μέτρα προτίθενται να λάβουν, προκειμένου να αρθούν τα κωλύματα και οι υφιστάμενοι περιορισμοί”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024