Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην μεταφορά της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης της Π. Δυτ. Ελλάδας επιθυμεί ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας

Την μεταφορά της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης της Π. Δυτ. Ελλάδας επιθυμεί ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας

Την μεταφορά της έδρας της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι επιθυμεί ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας,κ. Δημήτρης Σταμάτης, αίτημα το οποίο θα γνωστοποιήσει σύντομα και εγγράφως με επιστολή του […]

Την μεταφορά της έδρας της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι επιθυμεί ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας,<...>κ. Δημήτρης Σταμάτης, αίτημα το οποίο θα γνωστοποιήσει σύντομα και εγγράφως με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Π. Καββαδά, καθώς και στον Πρόεδρο της Εταιρίας κ. Φλωράτο.

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι το εν λόγω αίτημα ο Νομάρχης το είχε εκφράσει και προφορικά, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης, που είχε πραγματοποιηθεί για την έναρξη λειτουργίας της εταιρίας.

Παράλληλα, το θέμα είχε συζητηθεί και κατά την διάρκεια της συνεδρίαση του Ν. Σ. Αιτωλοακαρνανίας, όπου η Νομαρχιακή Σύμβουλος κ. Σπ. Χαντζή, σημείωσε στην εισήγησή της πως “η μεταφορά και στέγαση της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης στο κτίριο `Χρυσόγελου` στο Μεσολόγγι θα αποτελέσει τρόπο αξιοποίησης, καθώς και αναπαλαίωσής του, σε συνεργασία με την Ν.Α. Αιτωλοακαρνανίας”, η οποία όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα ο αναπληρωτής Νομάρχη, κ. Δ. Γεροπάντας, έχει εκπονήσει και συντάξει τα απαιτούμενα σχέδια – μελέτες.

Στην τοποθέτησή του, ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας τόνισε μεταξύ άλλων πως για το νομό γενικότερα, “αποκτά ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι για πρώτη φορά ζητείται και επιδιώκεται `αποκέντρωση` δραστηριοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την Πάτρα”, σημειώνοντας παράλληλα πως “το Μεσολόγγι θα πρέπει δικαιωματικά να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο Φορέα και τις δραστηριότητές του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024