Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤην παράνομη απεργία στον Πειραιά ακολουθούν μηνύσεις και εντάλματα συλλήψεων
Μήνυση της ΕΕΝ στα απεργούντα σωματεία

Την παράνομη απεργία στον Πειραιά ακολουθούν μηνύσεις και εντάλματα συλλήψεων

Εντάλματα σύλληψης εξέδωσε ο εισαγγελέας αργά χθες το απόγευμα για πέντε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ σε ναυτεργατικά σωματεία, οι οποίοι παραβίασαν τη δικαστική απόφαση για την απεργία που είχαν εξαγγείλει τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ…

Εντάλματα σύλληψης εξέδωσε ο εισαγγελέας αργά χθες το απόγευμα για πέντε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ σε ναυτεργατικά σωματεία, οι οποίοι παραβίασαν τη<...> δικαστική απόφαση για την απεργία που είχαν εξαγγείλει τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, και εμπόδισαν την Τετάρτη τον απόπλου πλοίων στον Πειραιά.

Επίσης, μήνυση εναντίον των προέδρων των σωματείων ΠΕΜΕΝ και Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, καθώς και κατά παντός υπεύθυνου κατέθεσε στο Α΄ Λιμενικό Τμήμα η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ) κατηγορώντας τους διαδηλωτές για παρακώλυση συγκοινωνιών, μη τήρηση δικαστικής απόφασης και για πρόκληση οικονομικής ζημίας από τη μη εκτέλεση των δρομολογίων. Στο μεταξύ, για πλήρη απουσία των αρμοδίων αρχών που είναι υποχρεωμένες να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της ακτοπλοΐας κατηγόρησε χθες τα Υπουργεία Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αλλά και Προστασίας του Πολίτη, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Attica, κ. Πέτρος Βέττας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Η εταιρεία Hellenic Seaways, σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την Πολιτεία ότι δεν έπραξε τα δέοντα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024