Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στις 24 Μαρτίου 2018
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Το 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στις 24 Μαρτίου 2018

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της κρητικής διατροφής.

Με τη στήριξη των παραγωγικών φορέων όλης της Κρήτης ξεκινά η προετοιμασία του 7ου Παγκρήτιου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ).

Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της κρητικής διατροφής.

Το 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα επιμελητήρια της Κρήτης, οι ενώσεις ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με επιτυχία κατά τα έξι προηγούμενα χρόνια, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα  απ’ευθείας από τους παραγωγούς, “χτίζοντας” μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Το Παγκρήτιο Φόρουμ περιλαμβάνει συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και έκθεση κρητικών προϊόντων.

Η συμμετοχή στο 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024