Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Ούζο Ματαρέλλη χορηγός της γιορτής γλυκάνισου στη Λέσβο
7η παραδοσιακή γιορτή γλυκάνισου στο Λισβόρι Λέσβου

Το Ούζο Ματαρέλλη χορηγός της γιορτής γλυκάνισου στη Λέσβο

Για 7η συνεχή χρονιά το χειροποίητο Ούζο Ματαρέλλη υποστηρίξε την παραδοσιακή γιορτή του γλυκάνισου που γιορτάζεται κάθε καλοκαίρι στο Λισβόρι της Λέσβου. Η γιορτή του γλυκάνισου κατέχει εξέχουσα θέση στο […]

Για 7η συνεχή χρονιά το χειροποίητο Ούζο Ματαρέλλη υποστηρίξε την παραδοσιακή γιορτή του γλυκάνισου που γιορτάζεται κάθε καλοκαίρι στο<...> Λισβόρι της Λέσβου. Η γιορτή του γλυκάνισου κατέχει εξέχουσα θέση στο Λισβόρι και οι κάτοικοί του φροντίζουν να κρατήσει το γλέντι μέχρι το πρωϊ με άφθονους μεζέδες και παραδοσιακή μουσική. Αυτή τη χρονιά, το Ούζο Ματαρέλλη μετέφερε την περίφημη γιορτή του γλυκάνισου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του ούζου να “ταξιδέψουν” μαζί του στις παραδόσεις του Λισβορίου, του τόπου καταγωγής του. Για περισσότερο από ένα μήνα, στα εστιατόρια των δύο πόλεων που φιλοξένησαν τη γιορτή του γλυκάνισου, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη γεύση του Ούζου Ματαρέλλη, αλλά και να μάθει περισσότερα για τις ξεχωριστές ιδιότητες του αρωματικού γλυκάνισου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024