Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤο πανηγύρι Αγροτουρισμού Επιδαύρου παρατείνεται

Το πανηγύρι Αγροτουρισμού Επιδαύρου παρατείνεται

Η συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών και το καθολικό αίτημα των συμμετεχόντων εκθετών από όλη την Ελλάδα οδήγησαν τους διοργανωτές του πανηγυριού – Αγροτουριστική και Δήμο Επιδαύρου – στην απόφασή τους για […]

Η συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών και το καθολικό αίτημα των συμμετεχόντων εκθετών από όλη την Ελλάδα οδήγησαν τους διοργανωτές του πανηγυριού<...> – Αγροτουριστική και Δήμο Επιδαύρου – στην απόφασή τους για παράταση των εκδηλώσεων για 6η συνεχή εβδομάδα, δηλ. το τριήμερο 1, 2 και 3 Αυγούστου.

Για πρώτη φορά στη Δεκάχρονη ιστορία του το Πανηγύρι Αγροτουρισμού Επιδαύρου θα λειτουργήσει και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους παραθεριστές της ευρύτερης περιοχής, να γνωρίσουν και να αγοράσουν επιλεγμένα αγροτουριστικά προϊόντα που εκτίθενται από παραγωγούς όλης της χώρας.

Παράλληλα συνεχίζονται ο πρωτότυπες εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. “Νέοι” κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον τοίχο αναρρίχησης και την πίστα mountain bike, τα οποία έχουν στηθεί στο χώρο του πανηγυριού, ενώ θα μπορούν να παρακολουθήσουν κάποιες από τις πολλές πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024