Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηTo Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στο Ναύπλιο
Τουριστική εκπαίδευση

To Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στο Ναύπλιο

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Ναυπλίου επιδιώκει μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού.

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί στο Ναύπλιο το Σχολείο Τουρισμού OnTour, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο εκδηλώσεων “Φουγάρο”.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να “εξοπλίσει” τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδεικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Ναυπλίου επιδιώκει μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία και να ενισχύσει την υλοποίηση συνεργιών, αναδεικνύοντας τις αξίες του εθελοντισμού και του συναγωνισμού. Απευθύνεται σε όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου, καθώς και των όμορών του.

Τις δύο ημέρες του Σχολείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους εισηγητές, τόσο σε ομιλίες (την πρώτη ημέρα) όσο και σε workshops (τη δεύτερη ημέρα), οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις σε τουριστικά θέματα.
 
Τις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού OnTour Ναυπλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν έως και 300 συμμετέχοντες, ενώ τα τρία workshops της δεύτερης ημέρας, επίσης δωρεάν, έως και 25 συμμετέχοντες στο καθένα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour Ναυπλίου, έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Αργολίδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυλίου μέσω της Τοπικής του εκπροσώπου, κας Έλενας Ασπιώτη, γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour Ναυπλίου, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ Εθνικοί Υποστηρικτές είναι η Aegean, η Effect Communication και η Ε-Survey.

Οι αιτήσεις του Σχολείου Τουρισμού Ναυπλίου είναι ανοιχτές για εθελοντές – κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στη διοργάνωση.

  • Κεντρικές Ομιλίες (Όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις ομιλίες της 1ης ημέρας)
  • Workshop: “Τηλεφωνικές κρατήσεις ξενοδοχείων”
  • Workshop: “Cocktail Mixology & Τοπικά Προϊόντα Αργολίδας”
  • Workshop: “Εξυπηρέτηση Πελατών & Διαχείριση Παραπόνων”

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022