Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Sympossio ταξιδεύει φέτος σε 15 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης
Γαστρονομία

Το Sympossio ταξιδεύει φέτος σε 15 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης

Φέτος το Sympossio παρουσιάζει ένα 'Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο', δείχνοντας τις φυσικές ομορφιές και τα ανεξερεύνητα μέρη της μέσα από παραδοσιακές, τοπικές συνταγές.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Sympossio Gourmet Touring, συμπράττοντας με Έλληνες παραγωγούς, τουριστικούς επιχειρηματίες και θεσμικά όργανα.

Tο κατεξοχήν συνεργικό πρόγραμμα προβολής της αυθεντικής Ελλάδας στο εξωτερικό, Sympossio, μια πρωτοβουλία του κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Aldemar Resorts, έχει γίνει πλέον θεσμός στη διεθνή και εγχώρια τουριστική αγορά. Φέτος αναμένεται να ταξιδέψει σε πάνω από 30 πόλεις, σε 15 χώρες της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης. Με αφετηρία την 1η Φεβρουαρίου το Sympossio ξεκίνησε το ταξίδι του από την Εσθονία, και τους επόμενους δύο μήνες θα επισκεφτεί μεγάλες πόλεις σε χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης μεταξύ των οποίων Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Ιταλία, Βρετανία, Ρουμανία κ.ά., συναρπάζοντας πάνω από 1.000 ανθρώπους-κλειδιά για τον τουρισμό -και όχι μόνο.

Φέτος το Sympossio παρουσιάζει ένα “Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο”, δείχνοντας τις φυσικές ομορφιές και τα ανεξερεύνητα μέρη της μέσα από παραδοσιακές, τοπικές συνταγές. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μέσα από τα αρώματα και τις γεύσεις τις ελληνικές παραδόσεις μας αλλά και τη σημασία του οικογενειακού Κυριακάτικου τραπεζιού σε μια μοντέρνα εκδοχή του.

Το Sympossiο αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα έχοντας την στήριξη της υπουργού Τουρισμού, των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, τις αιγίδες του ΕΟΤ, του Enterprise Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συνοδοιπόρους ξενοδόχους της Πελοποννήσου, επιχειρηματίες του κλάδου και τοπικούς παραγωγούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024