Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο ΞΕΕ παρουσιάζει το 'Ελληνικό Πρωινό' στη Philoxenia 2012
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Το ΞΕΕ παρουσιάζει το 'Ελληνικό Πρωινό' στη Philoxenia 2012

Το ΞΕΕ αναμένει σημαντική αύξηση της ανταπόκρισης των μελών του από όλη την Ελλάδα, για ένταξη στο 'Ελληνικό Πρωινό', στο άμεσο μέλλον.

Στην 28η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2012 συμμετέχει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του “Ελληνικού Πρωινού” (Περίπτερο 15 Ισόγειο/02). Ήδη 50 ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα πληρούν τις προϋποθέσεις και συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρόλο που οι εντάξεις ξενοδοχείων ξεκίνησαν προ δύο μηνών. Υπογραμμίζεται, ότι το ΞΕΕ αναμένει σημαντική αύξηση της ανταπόκρισης των μελών του από όλη την Ελλάδα, για ένταξη στο “Ελληνικό Πρωινό”, στο άμεσο μέλλον.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” αποσκοπεί στον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρουν τα ξενοδοχεία, με προϊόντα του κάθε τόπου και προορισμού, έτσι ώστε η πρωινή γευστική εμπειρία του κάθε ξένου και εγχώριου επισκέπτη να έχει σχέση με την Ελλάδα και ειδικότερα με τη συγκεκριμένη περιοχή που επισκέπτεται. Συγχρόνως επιτυγχάνεται η διασύνδεση του τουριστικού τομέα με τον πρωτογενή ώστε η ωφέλεια από τη δραστηριότητα να διαχέεται σε όλη την κοινωνία.

Σημειώνεται, ότι απώτερος στόχος του ΞΕΕ μέσω της πρωτοβουλίας του “Ελληνικού Πρωινού” είναι η ανάδειξη του άφθονου γαστρονομικού πλούτου όλων των περιοχών της χώρας και η αύξηση της ικανοποίησης των ξενοδοχειακών πελατών μέσω της δημιουργίας μοναδικών γευστικών εμπειριών.

Επισημαίνεται, ότι το εν λόγω πρόγραμμα υποστηρίζεται και υλοποιείται με αποκλειστική χρηματοδότηση του ΞΕΕ. Τέλος, στο πλαίσιο της Philoxenia 2012 θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΞΕΕ στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι. Βελλίδης” την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022