Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θέτει υπό την αιγίδα του το Ράλι Ακρόπολις
Το υπουργείο θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για τη διοργάνωση του αγώνα

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θέτει υπό την αιγίδα του το Ράλι Ακρόπολις

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θέτει υπό την αιγίδα του, προωθεί και στηρίζει το θεσμό του “Ράλι Ακρόπολις”, επισήμανε ο υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε […]

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θέτει υπό την αιγίδα του, προωθεί και στηρίζει το θεσμό του “Ράλι Ακρόπολις”, επισήμανε ο υφυπουργός<...> κ. Γιώργος Νικητιάδης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε για το ράλι. Ο υφυπουργός τόνισε τη σημασία που έχει στο πλαίσιο της προβολής του ελληνικού τουρισμού η διοργάνωση που συγκεκριμένου αγώνα ο οποίος προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον .

Σε συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο της Ακρόπολης από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ο κ. Νικητιάδης, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου της Επιτροπής κ. Δεσποτόπουλου απηύθυνε χαιρετισμό και δήλωσε ότι το υπουργείο θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για τη διοργάνωση του αγώνα.

Επίσης, ο υφυπουργός τόνισε ότι η πραγματοποίηση του Ράλι Ακρόπολις μετά από ένα χρόνο διακοπής είναι σημαντικό γεγονός, θα έχει προφανή θετικά αποτελέσματα για τον ελληνικό τουρισμό, αφού θα ενταχθεί στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων “Κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024