Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤορπίλη για τον ελληνικό τουρισμό οι πρόσφατες κινητοποιήσεις
Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος

Τορπίλη για τον ελληνικό τουρισμό οι πρόσφατες κινητοποιήσεις

Με κατάρρευση απειλείται ο ελληνικός τουρισμός από τις κινητοποιήσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, οι οποίες προκαλούν μπλακ άουτ στην “καρδιά” κυριολεκτικά, της θερινής περιόδου…

Με κατάρρευση απειλείται ο ελληνικός τουρισμός από τις κινητοποιήσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των ιδιοκτητών φορτηγών και<...> βυτιοφόρων, οι οποίες προκαλούν μπλακ άουτ στην “καρδιά” κυριολεκτικά, της θερινής περιόδου.

Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), καταδικάζει την απόφαση της Ένωσης Εναέριας Κυκλοφορίας να προχωρήσει σε “λευκή απεργία”, τηρώντας αυστηρά τη “χωρητικότητα του ελληνικού εναέριου χώρου”.

“Με το μέσο όρο των καθυστερήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών να φτάνει τις 2,5 ώρες, και την ταλαιπωρία των επιβατών να “χτυπάει κόκκινο”, η εικόνα της χώρας μας πλήττεται για μία ακόμη φορά. Ωστόσο, χαιρετίζουμε την απόφαση της Ένωσης Εναέριας Κυκλοφορίας να αναστείλει την 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει για το προσεχές Σάββατο, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ εκπροσώπων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Καλούμε δε τους ελεγκτές να λήξουν και τη “λευκή απεργία”, η οποία σε περίπτωση που συνεχιστεί θα αποβεί μοιραία για τον ελληνικό τουρισμό”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Αντίστοιχα, καλούμε τους ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης να κάνουν το ίδιο, αφού σε περίπτωση συνέχισης των κινητοποιήσεών τους, απειλείται ακόμη και η ομαλή εκτέλεση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων. Προτρέπουμε τους δύο κλάδους, σε μια ύστατη προσπάθεια να περισωθεί ότι έχει απομείνει από τη φετινή τουριστική σεζόν, καθώς στην πιο δυσμενή συγκυρία για τη χώρα και τον τουρισμό της δε χωρούν απεργιακές κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις, όσο δίκαια κι αν είναι τα αιτήματα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024