Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουριστική επιχειρηματική αποστολή στη Σόφια από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας
ΕΟΤ

Τουριστική επιχειρηματική αποστολή στη Σόφια από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Τριάντα έξι επιχειρηματίες από τη Θεσπρωτία, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο (ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία) συναντήθηκαν με πάνω από 60 τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ στη Βουλγαρία, διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή στην Σόφια Βουλγαρίας στις 14, 15 και 16 Νοεμβρίου 2012.

Στόχος της αποστολής ήταν η προβολή του νομού Θεσπρωτίας ως τουριστικού προορισμού, εκμεταλλευόμενοι την λειτουργία της Εγνατίας Οδού, η προσέλκυση επισκεπτών, και η σύναψη συνεργασιών για την φιλοξενία τουριστών στο νομό ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Τριάντα έξι επιχειρηματίες από τη Θεσπρωτία, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, συναντήθηκαν με πάνω από 60 τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή.

Στην παρουσίαση του νομού Θεσπρωτίας συμμετείχε και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Βουλγαρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024