Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουριστική ημερίδα με θέμα τη γυναίκα
Τουρισμός & Γυναίκα – Φιλοξενία... Γένους Θηλυκού

Τουριστική ημερίδα με θέμα τη γυναίκα

Στο πλαίσιο της ανάδειξης και της συμβολής της γυναίκας στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνίδων στον […]

Στο πλαίσιο της ανάδειξης και της συμβολής της γυναίκας στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του<...> Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνίδων στον Τουρισμό, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα “Τουρισμός & Γυναίκα – Φιλοξενία… γένους θηλυκού”, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης”) και ώρες 18.00 – 21.00.

Στην ημερίδα θα αναλυθεί ο ρόλος της γυναίκας στον τουρισμό, με σκοπό να αναδειχθεί η σπουδαιότητα της γυναικείας επαγγελματικής δραστηριότητας στον χώρο του τουρισμού, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της Αθήνας.

Στην ημερίδα θα μεταφέρουν τις απόψεις και την τεχνογνωσία τους η δρ. Κατερίνα Κατσαμπέ, δημοτική σύμβουλος Αθηνών και πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ), η κα Ειρήνη Ματζαβελάκη – Βασιλοπούλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, ο κ. Γεώργιος Τσακίρης, πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), η κα Αγγελική Μιχαηλίδου, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΙΑΓΜΕ), ο δρ. Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής Μάνατζμεντ και Ανθρωπίνων Πόρων, διευθυντής Executive MBA, συν-διευθυντής MSc in Human Resources Management Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και ο δρ. Περικλής Λύτρας, καθηγητής και πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Αθήνας.

Συντονίστρια της ημερίδας θα είναι η διακεκριμένη δημοσιογράφος κα Νίνα Βλάχου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024