Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤουριστική προβολή των Ιονίων στη Ρωσία
Συνεργασία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με ρωσική αντιπροσωπεία

Τουριστική προβολή των Ιονίων στη Ρωσία

Τον πληρεξούσιο υπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, , και αντιπροσωπεία του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, κ. Μάριο Οικονόμου, την αντιπρόεδρο, Ζωή Κυπριάνοβα, και το γενικό γραμματέα της […]

Τον πληρεξούσιο υπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, , και αντιπροσωπεία του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου, αποτελούμενη<...> από τον πρόεδρο, κ. Μάριο Οικονόμου, την αντιπρόεδρο, Ζωή Κυπριάνοβα, και το γενικό γραμματέα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Κώστας Γεωργαλίδης, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας.

Ο κ. Γεωργαλίδης τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ελλάδα να συνεργαστεί με τη Ρωσία σε διάφορους τομείς της οικονομίας, ξεκινώντας από την τουριστική προβολή της και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα έχει να κερδίσει πολλά από τη συνεργασία των δύο χωρών. Ο κ. Savva, από την πλευρά του, επισήμανε ότι οι Ρώσοι, γνωρίζοντας πολύ καλά τις αρετές της Ελλάδας, την επιλέγουν ως τουριστικό προορισμό, κυρίως δε τα Επτάνησα, τα οποία χαρακτήρισε σημείο αναφοράς στις προτιμήσεις των Ρώσων. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία διαβεβαίωση να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις και προτάσεις στο εγγύς μέλλον, προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία των χωρών. Ο περιφερειάρχης χάρισε αναμνηστικά δώρα στον πληρεξούσιο υπουργό της Ρωσίας και τους εκπροσώπους του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024