Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από το Καζακστάν για την Ελλάδα
Υπουργείο Τουρισμού

Τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από το Καζακστάν για την Ελλάδα

Συζήτηση για την προετοιμασία ενός συμφώνου διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών για τουριστικά θέματα, πραγματοποιήθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη και του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών του Καζακστάν Rapif Zhoshybayev.

Θέματα που αφορούν στον τουρισμό και την προσέλκυση επενδύσεων συζήτησε χθες η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών του Καζακστάν Rapif Zhoshybayev που την επισκέφθηκε στο γραφείο της, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη του Καζακστάν στην Αθήνα, Sergey Nurtayev.

Στη συνάντηση ο γενικός γραμματέας του Καζακστάν διατύπωσε το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη χώρα του, τόσο για επισκέψεις τουριστών όσο και επιχειρηματιών για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτού του ενδιαφέροντος συζητήθηκε και η προετοιμασία ενός συμφώνου διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών για τουριστικά θέματα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες συνεργασιών μεταξύ των δυο πλευρών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024