Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουριστικό Β2Β workshop στην Βηρυτό: Greece meets Lebanon
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Τουριστικό Β2Β workshop στην Βηρυτό: Greece meets Lebanon

Στην εκδήλωση θα κληθούν τουριστικά γραφεία της Βηρυτού που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την Ελλάδα και τις περιοχές της. Από την πλευρά της Ελλάδας θα παραβρεθούν προορισμοί και ξενοδοχεία ενώ μια περιοχή θα είναι τιμώμενος προορισμός. Εχει κληθεί ο πρέσβης της Ελλάδας στην Βηρυτό ενώ η εκδήλωση θα βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Η  αγορά του Λιβάνου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα και λόγω της θρησκείας αφού το 40% του λιβανέζικου λαού είναι Χριστιανοί, αλλά και λόγω της αγάπης που έχουν για τα νησιά μας, τις παραλίες μας και φυσικά την Αθήνα. Οι Λιβανέζοι αγαπούν τα ψώνια και όταν ταξιδεύουν ξοδεύουν αρκετά χρήματα.

“Θεωρούμε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα αυτή η παρουσίαση που θα προσφέρει αρκετή γνώση για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας στα γραφεία εξερχόμενου τουρισμού, και παράλληλα θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν και νέους προορισμούς” τονίζει η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, ιδρύτρια και γενική διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρείας, Travel Media Applications.

Στην εκδήλωση Greece meets Lebanon θα κληθούν τουριστικά γραφεία της Βηρυτού που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την Ελλάδα και τις περιοχές της.  

Από την πλευρά της Ελλάδας θα παραβρεθούν προορισμοί και ξενοδοχεία ενώ μια περιοχή θα είναι τιμώμενος προορισμός. Εχει κληθεί ο πρέσβης της Ελλάδας στη Βηρυτό ενώ η εκδήλωση θα βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.  

H Τravel Μedia Αpplications αναλαμβάνει ολόκληρη τη διοργάνωση του workshop και είναι σε θέση να εγγυηθεί την επιτυχημένη έκβαση του, καθώς διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια πολλά Β2Β workshops και roadshows.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου στο Greek Club της Βηρυτού. Θα προσκληθούν περίπου 30-40 τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφοι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024