Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει ο δήμος Ναυπακτίας για τις 11,12 και 13 Αυγούστου
Όλες οι δράσεις θα είναι με ελεύθερη είσοδο

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει ο δήμος Ναυπακτίας για τις 11,12 και 13 Αυγούστου

Ένα ξεχωριστό τριήμερο διοργανώνει ο Δήμος Ναυπακτίας από τις 11 – 13 Αυγούστου 2012 δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του προορισμού να απολαύσουν διαφόρων ειδών μουσικές.

Στη Ναυπακτία, ο πολιτισμός ο τουρισμός και οι δραστηριότητες «δένουν» αρμονικά. Την αρχή κάνει στις 11 Αυγούστου 2012 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Κάστρο του Αντιρρίου το ΄΄Τρίφωνο΄΄  ένα  αντιπροσωπευτικό Ελληνικό συγκρότημα, που ταξιδεύει τους ήχους της  σύγχρονης Ελλάδας  με ξεχωριστό τρόπο, ιδιαίτερες τριφωνίες, σύγχρονες διασκευές αλλά και παραδοσιακούς ήχους και ρεπερτόριο. Η συναυλία, στην οποία συμμετέχει φιλικά η Νάντια Μπουλέ, συνδέεται με τις δράσεις του Δήμου Ναυπακτίας για την ενίσχυση της «Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης», της κοινωνικής δομής που στηρίζει άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα που μαστίζονται από την οικονομική κρίση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν αγαθά (συσκευασμένα τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα) τα οποία θα συγκεντρωθούν πριν την έναρξη της συναυλίας από το τμήμα της κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπακτίας.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 στο Χάνι Μπανιά ο Δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Νεοσύστατου Φεστιβάλ «στο Ρου του Ευήνου», διοργανώνει μια ξεχωριστή απόδραση εναλλακτικών δραστηριοτήτων και μουσικής πανδαισίας. Στην ιστορική γέφυρα του Μπανιά που συνδέει τη Ναύπακτο με το Θέρμο, ο ποταμός Εύηνος, ο Φίδαρης των αρχαίων χρόνων δημιουργεί την ιδανική τοποθεσία για μοναδικές εμπειρίες. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 9:00π.μ με διθέσια φουσκωτά στην πίστα, Rappel (καταρρίχηση) από τη Γέφυρα Μπανιά και Τοξοβολία και συνεχίζεται στις 19:00μ.μ.  με Καγιάκ  River Party και με τοπικά συγκροτήματα (μουσική σε ύφος rock-reggae-blues)

Τέλος την Δευτέρα 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί beach party κάτω από το βράχο της Βαράσοβας στο Κρυονέρι δίπλα από τη λίμνη της Γλύφας. To φυσικό κάλος της τοποθεσίας θα «αγκαλιάσει» τις καλοκαιρινές μελωδίες της γνωστής ραδιοφωνικού παραγωγού, κυρίας Πετούση. Το beach party θα αρχίσει στις 10.00 μ.μ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024