Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤρίωρη στάση εργασίας στις 12 Απριλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων
Πολιτισμός

Τρίωρη στάση εργασίας στις 12 Απριλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων

Έντονη διαμαρτυρία της FEDHATTA για τις κινητοποιήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Την παρέμβαση των Υπουργείων Πολιτισμού & Αθλητισμού και Τουρισμού, ζητεί η FedHATTA ώστε να αποφευχθεί η τρίωρη στάση εργασίας που προκήρυξε για την Παρασκευή, 12 Απριλίου, η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) και συμπίπτει χρονικά με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Η Ομοσπονδία, με επιστολή της στα αρμόδια υπουργεία, εκφράζει την αγανάκτησή, της που άλλη μια τουριστική περίοδος ξεκινά με κινητοποιήσεις της ΠΕΥΦΑ, οι οποίες διαταράσσουν τα προγράμματα διακοπών των επισκεπτών της χώρας μας σε τουριστικά αξιοθέατα και σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος.  

Καλεί δε τις αρμόδιες υπουργούς να προβούν σε ενέργειες για τη διατήρηση της εργασιακής ειρήνης έτσι ώστε να αποφεύγονται κινητοποιήσεις που δυσφημίζουν τη χώρα στο εξωτερικό και ταλαιπωρούν τους τουρίστες.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023