Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤσιτουρίδης: Κρουαζιέρες στα νησιά και εκδρομές στην Κύπρο θα προσφέρει ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας

Τσιτουρίδης: Κρουαζιέρες στα νησιά και εκδρομές στην Κύπρο θα προσφέρει ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας

Κρουαζιέρες στα νησιά της χώρας μας, αλλά και οργανωμένες εκδρομές στην Κύπρο ενέκρινε προχτές, Τρίτη 14 Μαρτίου 2006, ο Υπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, για δικαιούχους των παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) από όλη την Ελλάδα…

Κρουαζιέρες στα νησιά της χώρας μας, αλλά και οργανωμένες εκδρομές στην Κύπρο ενέκρινε χτες, Τρίτη 14 Μαρτίου 2006, ο Υπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής<...>Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, για δικαιούχους των παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) από όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι θα μπορούν να προεγγράφονται στην Αττική σε όλα τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στην επαρχία στα κατά τόπους περιφερειακά γραφεία του Οργανισμού, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους σε ένα από τα δύο προγράμματα, με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν έλαβαν και δεν θα λάβουν κάποια άλλη παροχή του ΟΕΕ (με εξαίρεση των δελτίων θεάματος για την παρακολούθηση παραστάσεων παιδικών σκηνών, θερινών κινηματογράφων, τσίρκο, εκδηλώσεων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και του πολυθεάματος `Allou Fun Park`, που για μία φορά μέσα στο χρόνο μπορούν να κάνουν χρήση).

Σημειώνεται ότι οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά, από αρχές Μαΐου, ενώ στους 4.000 εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν θαλάσσια μεταφορά και διανυκτέρευση εντός του πλοίου, σε καμπίνες 2 ή 3 ατόμων με όλες τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες.

Επίσης, για όλες τις ημέρες θα παρέχεται στους επιβαίνοντες δωρεάν πρωινό σε μπουφέ. Με τουριστικά λεωφορεία, μισθωμένα από τον Οργανισμό, οι εκδρομείς θα μεταφέρονται δωρεάν για επισκέψεις – ξεναγήσεις και ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα μέρη.

Οι οργανωμένες εκδρομές στην Κύπρο, που, για πρώτη φορά, θα υλοποιήσει ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο και Οκτώβριο – Νοέμβριο, συνολικά για 4.000 άτομα από όλη την Ελλάδα, προσφέρουν, με αεροπορική μεταφορά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, τετραήμερες αποδράσεις (τρεις διανυκτερεύσεις) στο νησί της Αφροδίτης, σε καταλύματα 3 ή 4 αστέρων, με παροχή πρωινού και οργανωμένη εκδρομή – ξενάγηση, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για γνωριμία με το νησί.

Η οικονομική συμμετοχή του δικαιούχου ανέρχεται σε 50 ευρώ, ενώ στην περίπτωση που ο δικαιούχος συνοδεύεται από συγγενή του και μόνο α` βαθμού, αυτός θα καταβάλει ολόκληρο το ποσό της συμμετοχής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024