Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤσοχατζόπουλος: «Οδεύουμε σε μία νέα πολιτική καινοτομιών»

Τσοχατζόπουλος: «Οδεύουμε σε μία νέα πολιτική καινοτομιών»

“Μολονότι η Ε.Τ.Α. θα κινηθεί δυναμικά στο χώρο του real estate, παράλληλα θα συνεχίσει να έχει τη συμβολή της στη διαμόρφωση των ποιοτικών δεδομένων της νέας τουριστικής πολιτικής, με τη […]

“Μολονότι η Ε.Τ.Α. θα κινηθεί δυναμικά στο χώρο του real estate, παράλληλα θα συνεχίσει να έχει τη συμβολή της στη<...> διαμόρφωση των ποιοτικών δεδομένων της νέας τουριστικής πολιτικής, με τη δημιουργία μοντέλων και προτύπων στους τομείς που ενεργοποιείται. Οδεύουμε σε μία νέα πολιτική καινοτομιών με την παράλληλη άρση αντικινήτρων, θεσμικών αγκυλώσεων και δυσλειτουργιών που απαξίωναν επί δεκαετίες την τουριστική περιουσία της χώρας” τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εχθές υπό την προεδρία του με αντικείμενο την παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου της “Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα” Α.Ε. και την έναρξη των διαδικασιών εισαγωγής της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μετέφερε στους συμμετέχοντες ιδέες και προτάσεις στρατηγικής, έτσι ώστε η αξιοποίηση της περιουσίας της Ε.Τ.Α.<.> Α.Ε. να συμβαδίζει με τη νέα τουριστική πολιτική και τις προτεραιότητές της.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο κ. Τσοχατζόπουλος έδωσε τις τελικές κατευθύνσεις για την προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη εκδήλωση της Ε.Τ.Α., που θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα στο χώρο του κτιρίου αναχωρήσεων του πρώην ανατολικού αεροσταθμού στο Ελληνικό. Σημείωσε δε ότι για πρώτη φορά ο χώρος του “έρημου” κτιρίου, που σχεδίασε ο Φιλανδός αρχιτέκτονας Saarinen, θα ξαναζωντανέψει, με βάση μάλιστα τη μελλοντική του χρήση ως εκθεσιακός και “συνεδριακός”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024