Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒελτίωση της εικόνας της Αθήνας σε εσωτερικό και εξωτερικό
Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό

Βελτίωση της εικόνας της Αθήνας σε εσωτερικό και εξωτερικό

Τους στόχους δράσης για το 2011 αποφάσισαν τα μέλη του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, στην πρώτη για τον καινούργιο χρόνο συνάντησή τους στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus. Προτεραιότητα δόθηκε: α. […]

Τους στόχους δράσης για το 2011 αποφάσισαν τα μέλη του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, στην πρώτη<...> για τον καινούργιο χρόνο συνάντησή τους στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus.

Προτεραιότητα δόθηκε:
α. στη συμμετοχή του συνδέσμου με παρεμβάσεις και δράσεις στη βελτίωση της εικόνας της Αθήνας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
β. σε συνεργασίες με διεθνείς γυναικείους συνδέσμους που έχουν σχέση με τον τουρισμό.
γ. στην παρουσίαση / στήριξη των Special Olympics.

Επίσης έγινε στα μέλη μια πλήρης ενημέρωση σχετικά με την πορεία των ενεργειών του προγράμματος “Μουσείο Τουρισμού”, ενός προγράμματος, μοναδικού σε όλο τον κόσμο, και των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί, για την ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων, σχετικά με την ανακαίνιση του κτιρίου του Μουσείου Τουρισμού, ώστε το όραμα να γίνει πραγματικότητα και το μουσείο να μπορέσει να επιτέλους να αποκτήσει τη δική του στέγη. Η συνάντηση έκλεισε με την κοπή της Βασιλόπιτας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024