Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΒενιζέλος: Πηγή ανασφάλειας για τους πολίτες η επικρατούσα κατάσταση στην Υ.Π.Α.

Βενιζέλος: Πηγή ανασφάλειας για τους πολίτες η επικρατούσα κατάσταση στην Υ.Π.Α.

“Η κατάσταση και ιδίως η νοοτροπία που επικρατεί στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) με ευθύνη της κυβέρνησηςείναι πηγή ανασφάλειας για τους πολίτες και γεννά το κίνδυνο να εκτεθεί η χώρα […]

“Η κατάσταση και ιδίως η νοοτροπία που επικρατεί στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) με ευθύνη της κυβέρνησης<…>είναι πηγή ανασφάλειας για τους πολίτες και γεννά το κίνδυνο να εκτεθεί η χώρα διεθνώς” δήλωσε χαρακτηριστικά χτες, Τρίτη 30 Αυγούστου 2005, ο υπεύθυνος του τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, στον οποίο ανήκουν και οι μεταφορές, του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Το Υπουργείο Μεταφορών”, όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος “έχει παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες του, αλλά δεν μπορεί να παραιτηθεί από τις τεράστιες ευθύνες του στον ευαίσθητο τομέα των αερομεταφορών”.

“Ανάλογα είναι και αυτά που συμβαίνουν με την Ολυμπιακή πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι “η σιωπή και η αδράνεια της κυβέρνησης τόσο ως προς το μέλλον της εταιρίας, όσο και ως προς τα τεράστια καθημερινά προβλήματα λειτουργίας της, υποδηλώνει και αδυναμία και ενοχή.

“Η κυβέρνηση κατέληξε “είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει το κύρος και την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της Υ.Π.Α. καταλογίζοντας ευθύνες όπου πρέπει και αξιοποιώντας όλα τα στελέχη της υπηρεσίας με απολύτως αξιοκρατικά κριτήρια χωρίς μικροκομματισμούς και συντεχνιασμούς”. “Η κυβέρνηση είναι επίσης υποχρεωμένη” συμπλήρωσε “να ενημερώσει τη Βουλή και τους πολίτες για το τι σχεδιάζει ως προς την Ολυμπιακή, ενώ οφείλει να παρέμβει ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή και κυρίως ασφαλής λειτουργία της εταιρίας σε καθημερινή βάση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024