Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒουλγαράκης: Η Σύμη πρέπει να αναδειχθεί
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Βουλγαράκης: Η Σύμη πρέπει να αναδειχθεί

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος, από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστο Κουρούση και τον Επιθεωρητή Νοτίου Αιγαίου Υποναύαρχο Λ.Σ. κ. Πιτσουλάκη Αντώνιο, μετέβη προχτές, Κυριακή, στην Σύμη…

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος, από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής<...>, κ. Χρήστο Κουρούση και τον Επιθεωρητή Νοτίου Αιγαίου Υποναύαρχο Λ.Σ. κ. Πιτσουλάκη Αντώνιο, μετέβη προχτές, Κυριακή, στην Σύμη, όπου επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συζήτησε με τον Δήμαρχο της Σύμης κ. Παπακαλοδούκα Ελευθέριο, τα θέματα, που απασχολούν το νησί.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Βουλγαράκης δήλωσε τα εξής: «Στα πλαίσια της περιοδείας στην Δωδεκάνησο και της επίσκεψης στα νησιά, είχα τη δυνατότητα να κάνω μια ευρύτατη σύσκεψη στο Δημαρχείο της Σύμης, όπου ο Δήμαρχος μου εξέθεσε αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Η Σύμη είναι ένα πάρα πολύ όμορφο νησί, το οποίο πρέπει να αναδειχθεί, γίνονται προσπάθειες εκ μέρους μας να υπάρξει ένα δίκτυο αφαλάτωσης που θα βοηθήσει πάρα πολύ στην υδροδότηση, όπως επίσης και στην επίλυση διαφόρων ζητημάτων που σχετίζονται με την οικονομία.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχει σημαντική αύξηση στην τουριστική κίνηση και από πλευράς Ελλήνων επισκεπτών, αλλά και από πλευράς ξένων. Από την άλλη μεριά, ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολούσε πάρα πολλά χρόνια το νησί, η σύνδεσή του με την ηπειρωτική Ελλάδα και μεγαλύτερα νησιά, έχει λυθεί, και αυτό οπωσδήποτε δίνει στη Σύμη πολύ καλύτερες προοπτικές για το μέλλον».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024