Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΒραδιά `γεύσεων, νοσταλγίας και παράδοσης` η αποψινή για την Καλαμαριά

Βραδιά `γεύσεων, νοσταλγίας και παράδοσης` η αποψινή για την Καλαμαριά

Βραδιά `γεύσεων, νοσταλγίας και παράδοσης από τις αλησμόνητες πατρίδες` του Πόντου και της Μικρά Ασίας είναι η αποψινήγια την πόλη της Καλαμαριάς. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη πλαζ Αρετσού, […]

Βραδιά `γεύσεων, νοσταλγίας και παράδοσης από τις αλησμόνητες πατρίδες` του Πόντου και της Μικρά Ασίας είναι η αποψινή<...>για την πόλη της Καλαμαριάς. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη πλαζ Αρετσού, ενώ η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στην Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καλαμαριάς (ΔΕΤΠΑΚ) και στους προσφυγικούς Συλλόγους του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα αφιέρωμα στις γνήσιες πατροπαράδοτες συνταγές, σε μια προσπάθεια των τοπικών φορέων διάσωσης και ανάδειξης της παραδοσιακής κουζίνας. Ωστόσο, η όλη βραδιά θα κινηθεί σε ένα κλίμα συνδυασμού γαστρονομίας, μουσικής, χορών και τραγουδιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024