Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒραβεία ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας για τους επιχειρηματίες της Β. Ελλάδας
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης

Βραβεία ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας για τους επιχειρηματίες της Β. Ελλάδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση απονομής επαίνων βραβείων ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας και η 15η συνεστίαση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους ξενοδοχοεπιχειρηματίες, διευθυντές ξενοδοχείων και…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση απονομής επαίνων βραβείων ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας και η 15η συνεστίαση<...> του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους ξενοδοχοεπιχειρηματίες, διευθυντές ξενοδοχείων και σε όλο τον ελληνικό κόσμο του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί από τους κ.κ.:

  • Παναγιώτη Νικολαΐδη, πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος ανέφερε ότι “ο τουρισμός και η ανάπτυξή του είναι υπόθεση κοινή για εμάς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Ο τομέας της φιλοξενίας ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα της χώρας μας, η οποία ταξιδεύει στο εξωτερικό μέσω και της ξενοδοχειακής δραστηριότητας. Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι η παγκόσμια οικονομική ύφεση δεν θα επηρεάσει σημαντικά τον ελληνικό τουρισμό για το 2010”.
  • Ιωάννη Μαγκριώτη, υφυπουργό Υποδομών Βουλευτή ΠΑΣΟΚ A Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέφερε ότι ευχαριστεί το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης για την πρόσκληση που του απεύθυνε για να παρευρεθεί στην εκδήλωση και συνέχισε αναφέροντας ότι “όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πως ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στην χώρα μας και εντάσσεται στους πλέον δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Το όραμα της κυβέρνησης θέλει την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος για όλους τους πολίτες. Ο τουρισμός είναι εθνική μας υπόθεση, είναι η ταυτότητα μας”.
  • Γρηγόρη Τάσσιο, πρόεδρο Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, ο οποίος δήλωσε ότι ο τουρισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στην χώρα μας και ο Νομός Χαλκιδικής βγαίνει από την οικονομική κρίση για το 2009 με τις λιγότερες δυνατές απώλειες λόγω του ότι προέβη σε μία σειρά δράσεων που αποσόβησαν τα χειρότερα. Πρόσθεσε ότι ο τουρισμός διαφοροποιείται και εκδηλώνονται νέες τάσεις ζήτησης που διαμορφώνουν νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και σχηματίζουν καινούργιες πελατειακές ομάδες.
  • Γεώργιο Τζόβα, διευθύνοντα σύμβουλο του ξενοδοχείου Poseidon Palace, ο οποίος τιμήθηκε από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης με το βραβείο τιμητική πλακέτα επιχειρηματικότητας για την κατασκευή, λειτουργία και αναβάθμιση του παραπάνω αναφερομένου ποιοτικού ξενοδοχείου, προσφέροντας θέσεις εργασίας στην περιοχή και αναβαθμίζοντας ποιοτικά το ξενοδοχειακό δυναμικό στην ανατολική πλευρά της Πιερίας και γενικότερα την περιοχή της Λεπτοκαρυάς. Ανέφερε ότι “η ποιότητα στον τουρισμό πρέπει να αποτελεί και αποτελεί την βασική μου προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό θα επενδύσω στην γνώση στις νέες τεχνολογίες, στην καινοτομία αλλά και στη βελτίωση της μελλοντικής βάσης του ανθρώπινου ξενοδοχειακού δυναμικού και με την συνεργασία του Συλλόγου σας”.

Επίσης στην εκδήλωση τιμήθηκε η οικογένεια Τσέλικα (από το ξενοδοχείο Τσέλικας στην περιοχή της Κοζάνης) και ο κ Κωνσταντίνος Τσιομπανούδης της εταιρείας Αdam’s Professional, για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών και την στήριξή τους προς το σύλλογο.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024