Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒράβευση τουριστικών επιχειρηματιών της Β. Ελλάδας
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης

Βράβευση τουριστικών επιχειρηματιών της Β. Ελλάδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης Δημοσίων Προσώπων & Τουριστικών Επιχειρηματιών και η 16η συνεστίαση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκης για να τιμήσει την […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης Δημοσίων Προσώπων & Τουριστικών Επιχειρηματιών και η 16η συνεστίαση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων<...> Μακεδονίας-Θράκης για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκης για να τιμήσει την Πιερία στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel, στην Παραλία Κατερίνης. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους ξενοδοχοεπιχειρηματίες, διευθυντές ξενοδοχείων και σε όλο τον ελληνικό κόσμο του τουρισμού, η οποία για μια ακόμα χρονιά στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί από τους κ.κ.:
1. Παναγιώτη Νικολαΐδη, πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος ανέφερε ότι “ο τουρισμός και η ανάπτυξή του είναι υπόθεση κοινή για εμάς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Ο τομέας της φιλοξενίας ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα της χώρας μας, η οποία ταξιδεύει στο εξωτερικό μέσω και της ξενοδοχειακής δραστηριότητας. Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι η παγκόσμια οικονομική ύφεση δεν θα επηρεάσει σημαντικά τον Ελληνικό τουρισμό για το 2011”.
2. Dr. Γεώργιο Παπαστεργίου, νομάρχη Πιερίας, ο οποίος τιμήθηκε από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης με το βραβείο “Προσφοράς Υπηρεσιών”, για την ανάδειξη της Πιερίας ως τουριστικού προορισμού. Ο τιμηθείς ανέφερε ότι ευχαριστεί το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης για την πρόσκληση που του απεύθυνε για να παρευρεθεί στην εκδήλωση και συνέχισε αναφέροντας ότι “όλοι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πως ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στη χώρα μας και εντάσσεται στους πλέον δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Ο τουρισμός είναι εθνική μας υπόθεση, είναι η ταυτότητα μας”.
3. Γεώργιο Μπούρο, πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο “Προσφοράς Υπηρεσιών” για την αναβάθμιση του ξενοδοχειακού δυναμικού της Πιερίας. Ο τιμηθείς ανέφερε ότι ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στη χώρα μας και ο νομός Πιερίας θα βγεί από την οικονομική κρίση για το 2011 με τις δράσεις που θα δρομολογηθούν για την νέα χρονιά.
4. Κωνσταντίνο Παντέρη, τουριστικό πράκτορα (Syrtaki Travel), ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο “Τουριστικής Επιχειρηματικότητας” για την προσπάθεια τουριστικής ανάδειξης της Πιερίας και γενικότερα της Β. Ελλάδας. Ο κ. Παντέρης ανέφερε ότι ο τουρισμός διαφοροποιείτε και εκδηλώνονται νέες τάσεις ζήτησης που διαμορφώνουν νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και σχηματίζουν καινούργιες πελατειακές ομάδες.
5. Αφροδίτη Λέϊνα (εκπρόσωπος της τιμώμενης Αναστασίας Λέϊνα), ξενοδοχείο “Λητώ” στο Λιτόχωρο Πιερίας, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο “Τιμής” για το Τόλμημα του Επιχειρείν το έτος 1970. Η τιμηθείσα ανέφερε ότι η ποιότητα στον τουρισμό πρέπει να αποτελεί και αποτελεί τη βασική προτεραιότητα.
6. Σόνια Παπαχρήστου, ξενοδοχεία Olympian Bay και Dion Palace , στην Πιερία η οποία τιμήθηκε με το βραβείο “Τιμής” για το Τόλμημα του Επιχειρείν το έτος 1975. Η τιμηθείσα ανέφερε θα συνεχίσει και αυτή και η οικογένειά της με νέες επενδύσεις για την ξενοδοχειακή αναβάθμιση της περιοχής.

Ο Σύλλογος για πρώτη φορά καθιερώνει το “Βραβείο Αναγνώρισης της Αξίας των Εργαζομένων στον Τουρισμό”. Έτσι λοιπόν Βράβευσε προσωπικό από τον Όμιλο Ξενοδοχείων Mediterranean στην Πιερία και από το ξενοδοχείο Poseidon Palace.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024