Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίWorkshop ξενοδοχείων Καλαβρύτων με τουριστικά γραφεία Αθήνας
Ενωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων

Workshop ξενοδοχείων Καλαβρύτων με τουριστικά γραφεία Αθήνας

Η Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, σε συνεργασία με την εταιρεία Travel Media Applications, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Amalia Hotel Athens εκδήλωση γνωριμίας για τον προορισμό, και των […]

Η Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων, σε συνεργασία με την εταιρεία Travel Media Applications, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Amalia Hotel Athens εκδήλωση<...> γνωριμίας για τον προορισμό, και των ξενοδοχείων του, με τα τουριστικά γραφεία της Αθήνας.

Συνδιοργανωτής του workshop είναι το Ανανεωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το οποίο ξεκινάει συνεργασίες με ταξιδιωτικά γραφεία. Οι συνεργασίες αφορούν γκρούπ αλλά και μεμονωμένους επισκέπτες που θέλουν να επισκεφθούν το Χιονοδρομικό Κέντρο με την μεγαλύτερη χιονοδρομική πίστα στην Ελλάδα, τη Στύγα.

Στόχος είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων για τις αναβαθμισμένες ξενοδοχειακές υποδομές, όπως επίσης και για το τουριστικό προϊόν του πανέμορφου προορισμού που έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα χιονοδρομικό κέντρο. Η άμεση επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους ξενοδόχους του προορισμού θα επιτρέψει την ύπαρξη συμφωνιών με αμοιβαίο όφελος για τις δυο πλευρές.

Η εταιρεία Travel Media Applications, που εκδίδει την καθημερινή ηλεκτρονική τουριστική εφημερίδα TravelDailyNews (www.traveldailynews.gr), έχει αναλάβει τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης και καλεί τα τουριστικά γραφεία να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η αίτηση (δωρεάν) συμμετοχής θα πρέπει να σταλεί το αργότερο μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το απόγευμα της Τετάρτης, 20ης Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Amalia Hotel Athens (Λ. Αμαλίας 10 – τηλ: 210 – 3237300) και ώρες 16:00–20:00, με ελεύθερη ώρα προσέλευσης. Καθ` όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται για τους παρευρισκόμενους αναψυκτικά και καφέδες, σε μικρό μπουφέ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Travel Media Applications.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024