Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκινάει η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού

Ξεκινάει η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού

Ξεκινά σήμερα η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού από τα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών. Ειδικότερα πρόκειται για το πρόγραμμα οκταήμερων διανυκτερεύσεων διακοπών καθώς και για τις τριήμερες και πενθήμερες εκδρομές

Ξεκινά σήμερα η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού από τα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών. Ειδικότερα πρόκειται για το πρόγραμμα<...>οκταήμερων διανυκτερεύσεων διακοπών καθώς και για τις τριήμερες και πενθήμερες εκδρομές. Για τις οκταήμερες διανυκτερεύσεις καταρτίστηκαν δύο κατάλογοι, ένας με τα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ και ένας με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ανακοινώσει η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του 2006 έχει προϋπολογισμό αυξημένο κατά 33% σε σχέση με πέρυσι και διαμορφώνεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ ενώ το σύνολο των δικαιούχων του προγράμματος ανέρχεται σε 100 χιλιάδες.

Επίσης επισημαίνεται, ότι για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που αφορά την τρίτη ηλικία και διαρκεί από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον ΕΟΤ μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024