Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞένοι τουριστικοί δημοσιογράφοι στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Ξένοι τουριστικοί δημοσιογράφοι στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας το πρόγραμμα προβολής των επτά νομών της περιοχής ευθύνης της,συνολικού προϋπολογισμού 1,32 εκατ. ευρώ, θα υποδεχτεί τον Μάιο και τον Ιούνιο τρεις ομάδες δημοσιογράφων του […]

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας το πρόγραμμα προβολής των επτά νομών της περιοχής ευθύνης της,<…>συνολικού προϋπολογισμού 1,32 εκατ. ευρώ, θα υποδεχτεί τον Μάιο και τον Ιούνιο τρεις ομάδες δημοσιογράφων του τουριστικού ρεπορτάζ από την Αυστρία, την Τσεχία και την Πολωνία.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 9 μέχρι τις 13 Μαΐου θα επισκεφτεί την Κεντρική Μακεδονία το γκρουπ των οκτώ Αυστριακών δημοσιογράφων, που αρθρογραφούν στις εφημερίδες Kleine Zeitung, Wiener Zeitung, Der Standard-Rondo, Kronen Zeitung, Profi Reisen Verlag, Kurier και Travel Express.

Από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου θα παραμείνουν στη χώρα μας οι οκτώ Τσέχοι δημοσιογράφοι, που αρθρογραφούν στις εφημερίδες Pravo, Lidove Noviny, Hospodarske Noviny, τα ταξιδιωτικά περιοδικά Lide Azemie και Zeme Sveta, το TTG για επαγγελματίες τουρισμού και τα Dnes, Vlasta και Kvety.

Το γκρουπ των Πολωνών δημοσιογράφων, που αρθρογραφούν στις εφημερίδες Rzecz Ospolita, Gazeta Prawna, Super Express, Tryb-JNA, Gazeta Wyborcza και τα περιοδικά Podroze, Voyage, National Geografic Polska, θα επισκεφτεί την Κεντρική Μακεδονία από τις 23 μέχρι τις 27 Μαΐου.

Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Τσιότρας, στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα στους προσκεκλημένους δημοσιογράφους, που το αντικείμενό τους είναι ο τουρισμός, να περιηγηθούν στις αξιόλογες τουριστικές περιοχές, που διαθέτει η Περιφέρειά μας και να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές, τον αρχαιολογικό πλούτο, το πολιτιστικό υπόβαθρο, την κουλτούρα μας και τις σύγχρονες τουριστικές εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα θα έρθουν σε επαφή με τουριστικούς φορείς. Βοηθούμε με αυτόν τον τρόπο να αναδειχτούν τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας και ειδικά της Κεντρικής Μακεδονίας σε αγορές, που μπορούν να αυξήσουν τα τουριστικά μεγέθη μας”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιότρας υποδέχεται τους Αυστριακούς δημοσιογράφους στο γραφείο του αύριο το πρωί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024