Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΥπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς: Εκστρατεία ενημέρωσης ταξιδιωτών από το λιμάνι του Πειραιά

Υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς: Εκστρατεία ενημέρωσης ταξιδιωτών από το λιμάνι του Πειραιά

Ενημερωτικά φυλλάδια για ευχάριστες, αλλά και ποιοτικές διακοπές θα μοιράσει και αυτό το καλοκαίρι στους ταξιδιώτες από το λιμάνι του Πειραιάη Υπερνομαρχία Αθήνας-Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος. […]

Ενημερωτικά φυλλάδια για ευχάριστες, αλλά και ποιοτικές διακοπές θα μοιράσει και αυτό το καλοκαίρι στους ταξιδιώτες από το λιμάνι του Πειραιά<...>η Υπερνομαρχία Αθήνας-Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος. Μάλιστα, σήμερα το πρωί, Παρασκευή 14 Ιουλίου 2006, η Υπερνομάρχης, κα Φώφη Γεννηματά, ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας και ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος, κ. Μιχάλης Τσιφάκης, θα βρίσκονται στην προβλήτα του Αργοσαρωνικού και στη συνέχεια στην Ακτή Κονδύλη, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες – καταναλωτές για τα δικαιώματά τους, πριν ξεκινήσουν και αφού βρεθούν στον τόπο των διακοπών τους.

“Μπορεί το καλοκαίρι και ενόψει των διακοπών οι ρυθμοί να χαλαρώνουν για τους περισσότερους, όχι όμως για εμάς. Συνεχίζουμε με συνέπεια, με σχέδιο, με όραμα, με δράση, την προσπάθειά μας για την προστασία των καταναλωτών” δήλωσε χαρακτηριστικά η Υπερνομάρχης Αθήνας – Πειραιά, προσθέτοντας πως “όλα αυτά γίνονται ταυτόχρονα με τον αγώνα μας για ποιοτικές και φθηνές θαλάσσιες συγκοινωνίες. Δυστυχώς όπως το περσινό καλοκαίρι έτσι και φέτος οι επιβάτες των πλοίων της ακτοπλοΐας ζουν μέρες ταλαιπωρίας, μέρες ακρίβειας, μέρες ανασφάλειας. Ο κακός προγραμματισμός των δρομολογίων, η απελευθέρωση των εισιτηρίων που οδηγεί σε τιμές που δαγκώνουν, έχουν δημιουργήσει ένα ζοφερό κλίμα στον τουρισμό και τα νησιά μας”.

Από την πλευρά του ο Νομάρχης Πειραιά, ανέφερε σε δηλώσεις του τα εξής: Θέλουμε ενημερωμένους πολίτες, ενημερωμένους καταναλωτές και για αυτό είμαστε εδώ. Κοντά στον πολίτη με τους ελέγχους, κοντά στον πολίτη που απαιτεί σεβασμό στα δικαιώματα του. Κοντά στον πολίτη που θέλει φθηνές διακοπές, αξιόπιστη ακτοπλοΐα με καινούργια πλοία, πυκνά δρομολόγια, φθηνά εισιτήρια και κυρίως χωρίς ταλαιπωρία. Οι διακοπές προς τα νησιά ξεκινούν από το λιμάνι του Πειραιά και πρέπει όλοι να το καταλάβουν αυτό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024