Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπό εξέταση θέματα συνεργασίας μεταξύ Έβρου και Φιλιππούπολης Βουλγαρίας

Υπό εξέταση θέματα συνεργασίας μεταξύ Έβρου και Φιλιππούπολης Βουλγαρίας

Θέματα συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας και του τουρισμού συζήτησαν κατά τη προχτεσινή τους συνάντηση ο Νομάρχης Έβρου, κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης,και ο αντιδήμαρχος του δήμου Φιλιππούπολης Βουλγαρίας, κ. Κωνσταντίν Πίσκοφ, […]

Θέματα συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας και του τουρισμού συζήτησαν κατά τη προχτεσινή τους συνάντηση ο Νομάρχης Έβρου, κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης,<...>και ο αντιδήμαρχος του δήμου Φιλιππούπολης Βουλγαρίας, κ. Κωνσταντίν Πίσκοφ, και ο γραμματέας, κ. Βασίλι Πετρόφ, στα πλαίσια πραγματοποίησης εθιμοτυπικής επίσκεψης στον Νομάρχη.

Ο κ. Ζαμπουνίδης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του δήμου Φιλιππούπολης για τις διασυνοριακές πρωτοβουλίες της Νομαρχίας Έβρου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Δίκτυο Διασυνοριακής Συνεργασίας των Νομαρχιών Ελλάδας – Βουλγαρίας – Τουρκίας. Επίσης αναφέρθηκε και στις πρόσφατες πλημμύρες και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας των τριών χωρών για κοινή αντιπλημμυρική προστασία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ζαμπουνίδης αποδεχόμενος πρόσκληση του δημάρχου Φιλιππούπολης θα συμμετάσχει ως εισηγητής στο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππούπολη από 11-12 Απριλίου, με θέμα τη συνεργασία για την ανάπτυξη και τον τουρισμό στις ευρύτερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, της Νότιας Βουλγαρίας και της Βορειοδυτικής Τουρκίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024