Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕΟΤ: Διάσημος Ισπανός σεφ διαφημίζει την Θεσσαλία στη χώρα του
Προορισμοί

ΕΟΤ: Διάσημος Ισπανός σεφ διαφημίζει την Θεσσαλία στη χώρα του

Με πρωταγωνιστή έναν από τους κορυφαίους σεφ παγκοσμίως, τον Ισπανό Jordi Cruz Mas, πραγματοποιήθηκαν από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας τα γυρίσματα της εξαιρετικά δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής «Planeta Calleja», που μεταδίδεται από το εθνικό κανάλι 4 της Ισπανίας.

Το στοχευμένο press trip για την προβολή της περιοχής στην ισπανική αγορά διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ισπανίας με την ενεργή βοήθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Aegean Air, του Σωματείου Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Θεσσαλίας και άλλων φορέων της περιοχής.

Παρουσιαστής της ωριαίας εκπομπής, που μεταδίδεται επί εννέα συνεχόμενα χρόνια στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, είναι ο διάσημος ορειβάτης Jesús Calleja. Σε κάθε επεισόδιο προσκαλεί μια προσωπικότητα από τον χώρο της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας και της τέχνης σε προορισμούς με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος σε ολόκληρο τον κόσμο και ως τέτοια περιοχή επιλέχτηκε η Θεσσαλία.

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο διάλεξε ως συμπαρουσιαστή τον J. Cruz Mas, που συγκαταλέγεται μεταξύ των δώδεκα πλέον βραβευμένων με αστέρια Michelin σεφ στον κόσμο και είναι μέλος της κριτικής ομάδας στη δημοφιλή εκπομπή “Master Chef “της Ισπανίας.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι J. Calleja και J. Cruz Mas είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα υπέροχα φυσικά τοπία της περιοχής, να γευτούν τη μοναδική γαστρονομία της και να μαγειρέψουν με τοπικά προϊόντα, να συμμετάσχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ιππασία, yachting, canyoning στο Πήλιο και αναρρίχηση, και να επισκεφθούν τη μοναστική πολιτεία στον επιβλητικό όγκο των Μετεώρων.

Σημειώνεται ότι οι δύο συμπαρουσιαστές συγκεντρώνουν συνολικά πάνω από 3 εκ. ακολούθους στα social media. Είναι ενδεικτικό ότι οι αναρτήσεις που πραγματοποίησε J. Calleja στο Instagram κατά την παραμονή του στην Ελλάδα έχουν ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 96.000 likes και 3.210 σχόλια, ενώ και οι αντίστοιχες αναρτήσεις του στο Facebook έχουν τύχει εκατοντάδων αναδημοσιεύσεων.

Το επεισόδιο της εκπομπής “Planeta Calleja” για την Θεσσαλία αναμένεται να μεταδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ κατόπιν ο όμιλος Mediaset, στον οποίο ανήκει το συγκεκριμένο κανάλι, θα το επαναπροβάλει στα άλλα κανάλια ιδιοκτησίας του και στις ψηφιακές πλατφόρμες που διαθέτει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024