Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕΟΤ Γερμανίας: Απέσπασε το βραβείο καλύτερων παρεχόμενων υπηρεσιών
Βραβεύσεις

ΕΟΤ Γερμανίας: Απέσπασε το βραβείο καλύτερων παρεχόμενων υπηρεσιών

Τα εν λόγω βραβεία πραγματοποιήθηκαν για 13η φορά, παρουσία 250 και πλέον ανωτέρων εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς από όλη την Γερμανία.

Σημαντική διάκριση για τον ΕΟΤ, σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές της Ελλάδας, αποτελεί το βραβείο που έλαβε η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας στην κατηγορία των καλύτερων παρεχόμενων υπηρεσιών από τουριστικό Οργανισμό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Depot 1899 στην Φρανκφούρτη, από το κορυφαίο περιοδικό της τουριστικής αγοράς Touristik Aktuell, στα πλαίσια των καθιερωμένων βραβείων «Globus Awards 2022».

Τα εν λόγω βραβεία πραγματοποιήθηκαν για 13η φορά, παρουσία 250 και πλέον ανωτέρων εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς από όλη την Γερμανία.

H Ελλάδα διακρίθηκε στην τρίτη θέση μέσω ψηφοφορίας από τουριστικά γραφεία της Γερμανίας ενώ βραβεύτηκαν επίσης οι τουριστικοί εκπρόσωποι της Τουρκίας και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας, η προϊσταμένη κα Νικολέτα Λεκανίδη.

Βραβεύτηκαν επίσης οι κορυφαίοι Tour Operators Schauinsland-Reisen και Alltours, στην κατηγορία του καλύτερου θεματικού Tour Operator οι Chamäleon και Phoenix Reisen, στην κατηγορία του καλύτερου παρόχου υπηρεσιών κρουαζιέρας η AIDA Cruises και η TUI Cruises και στην κατηγορία της καλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας η Iberostar και η Riu.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν επαφές της ηγεσίας της υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας με εκπροσώπους Tour Operators και Αεροπορικών Εταιριών καθώς και Ενώσεων Τουριστικών Γραφείων.

Στιγμιότυπο κας Νικολέτας Λεκανίδη με τον εκπρόσωπο του ξενοδοχείου Daios Cove Luxury Resort κ. Χρήστο Τασσάκο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024