Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕΟΤ: «Στον αέρα» η νέα αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα
Τουριστικοί Φορείς

ΕΟΤ: «Στον αέρα» η νέα αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα

Το νέο portal είναι σύγχρονο, καλαίσθητο λειτουργικό και φιλικό προς τα ΑΜΕΑ, παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες.

Η νέα εταιρική ψηφιακή εικόνα του ΕΟΤ λαμβάνει δοκιμαστικά από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου την θέση της στο διαδίκτυο.

Εικαστικά ανανεωμένη και τεχνικά πλήρως αναβαθμισμένη, η επίσημη εταιρική ιστοσελίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού διαθέτει πλέον νέα ψηφιακά εργαλεία -φιλικά προς όλους τους χρήστες- που ενισχύουν την αλληλεπίδραση τόσο με τους συνεργάτες του ΕΟΤ όσο και με τους πολίτες.

Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο της στρατηγικής του Οργανισμού, ο οποίος διαρκώς ανανεώνεται με έμφαση στην καινοτομία και τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Το νέο portal είναι σύγχρονο, καλαίσθητο λειτουργικό και φιλικό προς τα ΑΜΕΑ, παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες, ενώ προσφέρει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα στον χρήστη να καταθέτει ψηφιακά αιτήματα που αφορούν σε συμμετοχή σε εκθέσεις, προτάσεις για αιγίδες, χορηγίες κ.α.

Η εταιρική ψηφιακή σελίδα του ΕΟΤ θα διασυνδεθεί με την βασική ψηφιακή τουριστική πύλη της Ελλάδας και την 1η επίσημη εφαρμογή του ΕΟΤ για κινητά, με στόχο την διατήρηση αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του ελληνικού brand.

Ο Γ.Γ του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, δήλωσε σχετικά:

«Η καινοτομία και η έμφαση στα ψηφιακά εργαλεία είναι βασικοί πυλώνες της στρατηγικής μας στον ΕΟΤ τα τελευταία χρόνια. Το νέο εταιρικό site του Οργανισμού είναι πλήρως ανανεωμένο αισθητικά αλλά – το κυριότερο- προσφέρει πλέον σημαντικές ψηφιακές υπηρεσίες στον επαγγελματία και τον απλό πολίτη. Προχωράμε με σταθερά βήματα, ανανεωνόμαστε και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Οργανισμού, ώστε να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024