Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαFedHATTA/ΗΑΤΤΑ: Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας – Παλαιστίνης
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA/ΗΑΤΤΑ: Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας – Παλαιστίνης

Η αγορά της Παλαιστίνης ένα από τα “κλειδιά” για ποιοτικό τουρισμό στην Ελλάδα.

Για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας – Παλαιστίνης στον τουρισμό συζήτησαν χθες, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, εκπρόσωποι της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα με τα προεδρεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA και του Συνδέσμου των εν Ελλάδα Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα των FedHATTA και ΗΑΤΤΑ στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Επιτετραμμένος και η γραμματέας της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, κ.κ. Yussef Dorkhom και Fadwa Abushanab, και τον ελληνικό οργανωμένο τουρισμό εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Νικόλας Κελαϊδίτης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η ενίσχυση των τουριστικών ροών από την Ελλάδα στην Παλαιστίνη καθώς και από την Παλαιστίνη στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο. Παράλληλα, οι FedHATTA & ΗΑΤΤΑ και η διπλωματική εκπροσώπηση της Παλαιστίνης στην Αθήνα δρομολόγησαν την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης (MoU) για την προώθηση του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών, ενδυναμώνοντας την ήδη υπάρχουσα αλληλουποστήριξη των δύο ελληνικών φορέων με την Παλαιστινιακή αγορά σε θέματα τουρισμού.

Σημειώνεται ότι η Παλαιστίνη είναι μια αγορά με μεγάλες προοπτικές για την Ελλάδα, και οι διεθνείς ταξιδιώτες της είναι υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, διευρύνοντας τις δυνατότητες της χώρας μας για ποιοτικό τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022