Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΗ Ρουάντα ανακοινώθηκε ως ο επόμενος διοργανωτής του Global Summit του WTTC
Συνέδρια

Η Ρουάντα ανακοινώθηκε ως ο επόμενος διοργανωτής του Global Summit του WTTC

Στο κλείσιμο της φετινής εκδήλωσης στο Ριάντ του WTTC Global Summit ανακοινώθηκε ο επόμενος προορισμός της διοργάνωσης που αυτή τη φορά πάει στην Αφρική και στη Ρουάντα. Επίσης, το WTTC ανακοίνωσε στοιχεία ρεκόρ για τον τουρισμό της Σαουδικής Αραβίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ριάντ, Σαουδική Αραβία – Κατά τη διάρκεια της τελικής συνόδου του Global Summit του WTTC, Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού στο Ριάντ, της Σαουδικής Αραβίας ανακοινώθηκε ότι η πρωτεύουσα της Ρουάντα, η Κινγκάλι, θα είναι η πόλη υποδοχής για το 2023, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η εκδήλωση θα επισκεφθεί την Αφρική.

Η Ρουάντα, η έδρα του Διεθνούς Προγράμματος Διατήρησης Γορίλων, θα επιδείξει τη δύναμη του βιώσιμου τουρισμού για την προστασία της βιοποικιλότητας και τη δημιουργία κοινοτήτων που θα ακμάζουν. Το WTTC έκλεισε πριν λίγες μέρες τη μεγαλύτερη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής του ποτέ με περισσότερους από 3.000 αντιπροσώπους να παρευρίσκονται στην εκδήλωση στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής του παγκόσμιου οργανισμού τουρισμού, ομιλητές όπως η πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Lady Theresa May, ο πρώην Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Ban Ki-Moun και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Edward Norton. Από ελληνικής πλευράς ήταν ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, και η Ευρωβουλευτής κ. Έλενα Κουντουρά, ενώ την Κύπρο της εκπροσώπησε ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής του WTTC, έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού συμμετείχαν περισσότερες από 85 χώρες και περισσότεροι από 50 υπουργοί και πληθώρα CEO, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η η Julia Simpson, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του WTTC.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024